Ще в 2013 році, вчившись на другому курсі кулінарного училища, ми почали займатись бізнесом, а саме закупівлею та постачанням меду на великі виробництва та HoReCa. Через 3 роки роботи й понад 1500 тонн проданого меду, ми вперше познайомились с таким продуктом як гранола.
Скуштувавши готові рішення граноли на українському ринку, нам майже нічого не сподобалось. І ми спробували приготувати власну, замінивши те, що нас не влаштувало — прибрали цукор з рецептури, замінивши його на натуральний квітковий сортовий мед, який, як нам здалося найкраще буде гармонувати з іншими інгредієнтами. Додали більше горішків, сухофруктів та інших смаколиків, зробили її більш розсипчастою і в підсумку отримали смачний та корисний сніданок.